onsdag, september 05, 2012

Md formulations Behandlingsstudie Pigmenteringar hösten 2012 del 1


Då är sommaren slut och det har blivit dags för att börja reparera huden.
Vad kan passa bättre då, än att komplettera sin vanliga md formulations hudvårdsrutin, med en behandlingskur. För er som är nyfikna och ännu inte provat kan ni under hösten följa min leverantör md formulations studie på facebook på Anna 42 år med pigmenteringar. Jag kommer även att lägga upp studien här på bloggen.
Md formulations kommer att fokusera på att behandla Annas pigmenteringar. I studien kommer de att kombinera md formulations med ljusterapi i form av Photocare från Sorisa. Titta, läs och följ vet ja!


31 aug 2012
Då har Anna använt sina hemmaprodukter i ca 3 veckor och gjort två behandlingar.

Hon använder:
1. Facial Cleanser, en rengöring som har en 3 i 1 funktion, dvs den rengör, exfolierar och återfuktar huden.
På kvällen gör hon dubbelrengöring, det innebär att hon först tvättar sig en gång med rengöringen på torr hud, tvättar av, torkar sig torr, för att sedan rengöra ytterligare en gång.
2. Vit-A-Plus Illuminating serum, serumet är det som penetrerar djupare ner i huden och bearbetar pigmenteringarna. Det appliceras alltid efter rengöring innan fuktighetskräm både morgon och kväll. Förutom A-vitamin derivat som är otroligt effektivt för mogen hud, så innehåller serumet en cocktail av växtingredienser bla mullbär, lakritsrot & C-vitamin, detta har en fantastiskt reglerande effekt på pigmentproduktionen.
3. Moisture Defence Antioxidant lotion, denna intelligenta fuktighetskräm är uppbyggd av microsfärer som ser till att huden droppmatas med fukt under hela dagen. Det finns kliniska studier som bevisar att om du använder produkten under 3 veckor så ökar hudens fuktighetsnivå med 165%. Dessutom är den perfekt för att förebygga åldrandet eftersom att den är rik på antioxidanter som hämmar fria radikaler, som annars snabbar på åldrande processen.

Fortsättning följer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar