torsdag, januari 03, 2013

Ännu En Tidig Morgon Nedanför Stugan

Det är nåt speciellt med vintern i fjällen. Landskapet skiftar i stämning och färg oändligt. Ena sekunden känns det som man är i en trollvärd med dimman över sjön och kusliga moln och så i nästa sekund spricker solen fram bakom ett fjäll eller ett moln och det blir så där gnistrande isande vackert så det gör ont i ögonen. Det är lustigt för att när jag i unga år bodde här så tänkte jag inte alls på hur fantastiskt detta fenomen är men nu är det som att jag inte kan få nog. Jag insuper hela härligheten med hela min kropp och jag försöker även förmedla det till Viggo och Nova. Det känns som de ser och känner det. Viggo ville att vi skulle försöka måla av soluppgången så vi kunde ha den kvar.

Jag försöker fota alla skiftningar för att behålla men det är bara att ge upp. Det går varken att fota eller måla stämningen i mig och i landskapet. Det går bara att uppleva!

På lördag har Villastadens Hudvård öppet mellan 09.00 och 16.00. Det finns inga behandlingar kvar att boka den dagen men kom gärna förbi om ni vill handla produkter. Från och med måndag så har salongen öppet precis som vanligt igen!
 

2 kommentarer: