fredag, mars 15, 2013

Fransförlängande Serum

Det har ju varit mycket snack om fransförlängande serum då många användare har fått olika reaktioner som till exempel klåda, eksem, pigmenteringar och röda ögon. Läkemedelsverket har för en tid sen gått ut med en varning för fransförlängande produkter och då fransförlängande produkter som innehåller prostaglandin-analoger.

Jag har använt ett fransförlängande serum utan prostaglandin-analoger som heter Priori Lash Recovery Serum. Det serumet är väldigt milt och rekommenderas om du har känsliga ögon. Jag har fått väldig långa ögonfransar utan några reaktioner eller irritationer.

På begäran har jag nu tagit bild på mig själv i badrumsspegeln för att ni ska få se hur långa mina fransar har blivit. Tyvärr har jag inte några bra bilder på innan jag började använda serumet men man kan väl säga att då hade jag vanligt långa fransar.

Nu funderar jag på att ta in Priori Lash Recovery Serum till salongen. Så hör gärna av er till mig om ni är intresserade av serumet. Det kostar 899 kr.

Prostaglandin-analoger har liknande kemisk struktur som Prostaglandin-hormon och används normalt i receptbelagda läkemedel mot grönstarr. Prostaglandin-analoger kan ge upphov till allvarliga reaktioner och biverkningar när det används i kosmetika. Flera fransförlängande serum på marknaden innehåller prostaglandin-analoger men enligt Läkemedelverkets rapport är dessa svåra att spåra då de går under andra ämnesnamn i innehållsförteckningen.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar